Om os

Vi er: Kirsten & Erik Thesbjerg, begge årgang 1956. En god årgang, hvilket vi har dokumentation for ;o)

Kirsten forlod efter godt og vel 43 år med møbler, mink, autodele, gaveartikler og profiltøj arbejdsmarkedet pr. 1.december 2019 og nyder nu sit otium og at have god tid til familie og venner, hus, have og hobby. Især går der mange timer i glasværkstedet i “Laden”, som blev bygget i 2014. Kreationerne afsættes både herhjemme og ved forskellige markeder i Midt- og Vestjylland. Er man interesseret i at se mere, kan det ske på http://www.glasladen.dk

Erik slår stadig på nogle og 30.år sine folder hos Dansk Miljø- og Energistyring i Holstebro, hvor han mestendels arbejder med automationsløsninger til varmeværker. Fritiden går dels med den helt store interesse: MG, men også hus og have fylder meget, ligesom han i høj grad agerer handymand, når fruen skal have monteret sine glaskreationer. Det er indtil videre blevet til 2 stk totalt gennemrenoverede MG’er – historierne findes andetsteds på siden.

I 2000 flyttede vi ind i vores nye hus på Havbakken lige udenfor Krunderup. Her nyder vi omgivelserne, nærheden til skoven Sir Lyngbjerg, hvor vi dagligt, så vidt muligt, går en tur, og her har vi hyggelige naboer, lys og luft. I mange år har vi brugt sommerferierne til at trave bjergene tynde, for det meste i Østrig, men også andre steder. Scrapbøger fra vores ture kan findes under vandreferie. Interessen for MG veteranbilerne har ud over mange timers arbejde i værkstedet også givet os en masse nye venner, som vi nyder at være sammen med på ture i sommerlandet, og om vinteren i klublokalet i Herning.