Om os

18. januar 2014


Havbakken
Om os
Interesser
Fotogalleri
SL
Haven netop nu
MG TF
MGA
MGA TwinCam
Klummen
Arkiv

 


Erik

Kirsten
Er født i december 1956 i Idom ved Holstebro - et rigtig "julebarn"

 

Er født i 1956 - i november - i Lemvig - ikke helt et "julebarn" - men fødselsdagen lå dog tæt nok på julen til at hun som barn syntes det var uretfærdigt - for man kunne jo ikke både få stor fødselsdagsgave og stor julegave, når nu datoerne lå så tæt.....

Eriks forældre havde fra 1945 til 1979 en landbrugsejendom - Ringkøbingvej 9 - hvor Erik voksede op sammen med 4 søskende - 2 ældre brødre, en storesøster og en lillesøster. Kirstens far havde en lille butik i Lemvig. Moderen var farmaceut på Lemvig apotek. I 1960 købte de en forretning i Hjerm - Østergade 5 (senere Østre Hovedgade 5), og moderen blev farmaceut på apoteket i Struer. Kirsten har en storebror, som er 2 år ældre.
Efter 7 års skolegang i Idom skole kom Erik til Sct. Jørgensskolen i Holstebro, hvor han tog 8. - 10. klasse. Efter skolen kom han i elektrikerlære hos Pedersen & Sørensen på Sønderland i Holstebro. Efter 7 års skolegang i Hjerm skole kom Kirsten i 1. real på Struer Statsgymnasium. Realeksamen blev afsluttet på Struer Borger- og Realskole i 1975 - derefter tog hun handelsskoleeksamen og kom i sommeren '76 i lære på Domino Møbler i Holstebro.
I 1977 vandt Erik guld i den internationale lærlingekonkurrence i Holland. Efter endt læretid fortsatte han hos Pedersen & Sørensen indtil december 1977, hvor han flyttede til Leif Lauridsen i Hjerm. Efter endt læretid fortsatte Kirsten på Domino Møbler som eksportassistent.
I 1977 skete der det, at Erik's mangeårige ven - og tilfældigvis Kirsten's fætter - Henrik -  spurgte Erik, om ikke han kunne tænke sig at gå til folkedans sammen med Henrik og dennes kæreste Bente. Det kunne Erik da godt, og Henrik's forældre kendte så lige en ung pige, som måske kunne overtales til at danse med Erik. Som sagt - så gjort - og så var de begge solgt!

Det blev til mange års folkedans, men efterhånden kom der andre interesser. I 1978 købte vi en grund i Mejrup ved Holstebro, og der blev bygget et dejligt hus. Vi flyttede ind i april 1979. I 1986 syntes vi, at vi kendte hinanden så godt, at vi satte hinanden - og familie og venner - stævne i Hjerm Kirke - hvorefter det fælles efternavn blev Thesbjerg.

        

Efter godt 10 år hos Leif Lauridsen skulle der ske lidt nyt, og Erik blev ansat hos det, der dengang hed "Nordisk Solar" i Holstebro som teknisk sælger. I 1985 flyttede Kirsten fra Eksportafdelingen til en stilling som sekretær i produktionsafdelingen. Der var efterhånden sket en del omrokeringer i firmaet, og det var ikke helt den samme arbejdsplads.
1. december 1991 skete der igen noget nyt. Erik startede hos Dansk Miljø- og Energisty-
ring - i første omgang som "softwaremand", og senere som projektleder. Han sidder i dag og trækker i mange tråde, og styrer projekter som omfatter hele el-området i så forskelligartede opgaver som nyetablering og renoveringer hovedsageligt  af varmeværker, vandværker og renseanlæg.
Så - i 1988 flyttede Kirsten fra Domino til Instyle i Nygade. Her drejer det sig også om møbler - Instyle er dels et møbelagentur, og har dels sin egen produktion - via underleverandører. Efterhånden er jobbet også kommet til at omfatte bogholderi for et par minkfarme, samt deltagelse i pels-lagersalg rundt omkring i landet.
Igennem årene har vi flere gange gået med tanken om at finde et "lille sted på landet" - parcelhuskvarteret var måske ikke HELT det, vi ville - men det er jo svært at finde noget, der kan opfylde alle drømmene. Men pludselig var muligheden der - vi fandt naturgrunden i nærheden af Sir Lyngbjerg, og i løbet af de næste 10 måneder blev huset i Mejrup solgt, et nyt hus blev tegnet og bygget - og vi synes, at vi har fået en virkelig perle. Tæt på naturen og alligevel i nærheden af byen og vore arbejdspladser. Dejlige naboer, som vi kan dele vore interesser med, - et hus, som opfylder de krav, vi har, og en dejlig have, som vi får masser af tid til at gå med.

                

                

 

   

Havbakken | Om os | Interesser | Fotogalleri | SL | Haven netop nu | MG TF | MGA | MGA TwinCam | Klummen | Arkiv

Dette Websted blev sidst opdateret 24. maj 2008